Centrale verwarming is één van de belangrijkste zaken in elk huis!!
Als erkend installateur van aardgasketels, mazoutketels, vloerverwarming en radiatoren staan wij garant voor de perfecte installatie van uw centrale verwarming.

Kies een ketel die aangepast is aan je behoeften en je woonsituatie: zowel inzake vermogen als inzake model.
Afhankelijk van de plaats die je hebt, kan je kiezen voor een wandketel of vloerketel.
Wandketels nemen erg weinig plaats in en zijn bijzonder geschikt voor een kleine woning of een appartement. De meeste wandketels werken zonder schoorsteen.
Vloerketels nemen meer plaats in, maar hebben een groter rendement.

Een WARM gevoel is een GOED gevoel

Condensatieketels

Condensatieketels geven het hoogste rendement doordat ze niets van de energie verloren laten gaan. Ze halen een hoger rendement door de waterdamp van de verbrandingsgassen ook om te zetten in warmte. Dat gebeurt door de damp in de verbrandingsgassen te laten condenseren (neerslaan).
Door dit verbrandingsprincipe halen ze een rendement dat nog eens 10% hoger ligt dan bij een andere hoogrendementsketel.

Aardgas

Aardgas is één van de meest gebruikte energiebronnen om de woning mee te verwarmen. Het is veilig in gebruik, zeer comfortabel en bovendien ook heel zuinig in vergelijking met andere brandstoffen.
Bovendien kan je flink besparen op je energiefactuur door te kiezen voor een hoogrendementsketel. Je kan ze herkennen aan de labels HR+ en HR TOP.
Deze toestellen verbruiken minder dan andere toestellen en geven toch hetzelfde comfort. HR TOP haalt een nog hoger rendement dan HR+.
Bovendien zijn HR+ en HR TOP nog vriendelijker voor het milieu dan gewone aardgasketels.

Mazout

Mazout of stookolie is een fossiele brandstof die veel gebruikt wordt voor verwarmingsinstallaties. Het is een brandstof die zelf op te slaan is en waardoor je zelf kan kiezen wanneer de prijs van mazout gunstig is om een nieuwe hoeveelheid in te slaan.
Je kan hierbij ook besparen door aan groepsaankopen te doen en je bent niet afhankelijk van externe energieleveranciers.

Bovendien kan je flink besparen op je energiefactuur door te kiezen voor een hoogrendementsketel. Je kan de hoogrendement stookolieketels herkennen aan het label Optimaz-label.
Deze mazoutketels zetten bij elke druppel mazout voor 100% om in warmte. Mazout is heel betrouwbaar, zeer doeltreffend en makkelijk op te slaan.

Radiatoren en/of vloerverwarming

Kiest u nu voor vloerverwarming, design radiatoren of klassieke radiatoren? Bij nieuwbouwprojecten is dit vaak een van de grootste vraagtekens als het over verwarming gaat.
Wij leggen u met plezier alle voor- en nadelen uit van beide systemen.
Kunnen alle ruimtes in uw huis wel voldoende verwarmt worden met de gemaakte keuze??? Wij bereken het voor u en bieden u de beste oplossing voor elke ruimte in uw huis.


Radiatoren warmen een ruimte snel op. Met je kamerthermostaat of thermostaatkranen kan je de temperatuur in elke kamer afzonderlijk regelen.
Vloerverwarming daarentegen geven een gezellige stralingswarmte af en zijn heel zuinig. Het is ook een esthetische oplossing omdat de verwarmingselementen niet zichtbaar zijn.