Bent u op zoek naar een nieuwe stijlvol- en professioneel- ingerichte badkamer of toilet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij komen graag eens langs om te luisteren naar uw ideeën en wensen en op basis daarvan verlenen we u vakkundig advies, een professionele installatie en dito afwerking.
Bij al onze installaties werken wij trouwens uitsluitend met kwalitatieve en duurzame produkten, zo garanderen wij de klant een perfect afgewerkt eindresultaat.


Onderaan deze pagina vindt u alvast enkele links naar de websites van onze partners.
Badkamer

Thuis komen na een lange en vermoeiende dag en dan lekker ontspannen in een warm bad of een verkwikkende douche om al dat werk, stress en files even weg te spoelen.

Wij zorgen voor een volledig ingerichte badkamer naar uw wensen en behoeften : van kraan tot regendouche, van lavabo tot ligbad, vast toilet of hangtoilet, sanitaire blokken, design toestellen en nog veel meer...
Voor meer informatie omtrent radiatoren kan u terecht in onze rubriek verwarming

Sanitair

Wenst u enkel de sanitaire toestellen door ons te laten plaatsen, dan is dat geen enkel probleem.

Wij plaatsen met plezier uw toilet, bad, douche en lavabo. Samen met de andere aannemers plannen wij de werken zo in zodat de werken elkaar mooi opvolgen zodoende de overlast bij de klant tot een minimum te beperken.


Bij al onze installaties werken wij trouwens uitsluitend met kwalitatieve en duurzame produkten.